logo - Verhaal van Gelderland Festival

Praktische
informatie

Het Verhaal van Gelderland Festival is gratis te bezoeken. Ook kun je gratis deelnemen aan alle activiteiten op het festivalterrein. Enkele uitzonderingen waarvoor wij een kleine bijdrage vragen zijn tickets voor de Zwaanwaterfietsen, een bezoek aan het kasteel en de horeca. Mocht je het kasteel willen bezoeken? Dan raden we je aan om je ticket vooraf te reserveren.

Verhaal van Gelderland - VVG_Basisbeeldmerk_vrijstaand_RGB-1
Home » Festival » Praktische informatie
Verhaal van Gelderland - Festival_2-Jan-Adelaar-1024x681

Bereikbaarheid

Kasteel Cannenburch is goed bereikbaar via de A50 afslag 26 Vaassen. Houd daarvoor de borden richting Vaassen aan. Voor het Verhaal van Gelderland Festival worden aparte parkeerplaatsen ingericht in de buurt van het kasteel. Er zijn een aantal parkeerplaatsen voor mindervaliden dichtbij het kasteel.

Vanaf station Apeldoorn is kasteel Cannenburch per bus bereikbaar. Plan je reis op tijd via www.9292.nl.

Toegankelijkheid

Voor mensen die het festival met een rolstoel, rollator of scootmobiel willen bezoeken geldt dat de half verharde paden rond kasteel Cannenburch goed begaanbaar zijn. Houd er daarbij wel rekening mee dat het mogelijk druk kan zijn. Langs de paden vind je het re-enactment, diverse activiteiten en catering. Het evenemententerrein waar de artiesten optreden is een grasrijke weide en daardoor slecht begaanbaar. Op de plattegrond vind je meer informatie over waar de activiteiten op het terrein plaatsvinden. Hierop vind je ook de toiletten voor mindervaliden. Lees meer over toegankelijkheid van kasteel Cannenburch op de website van Geldersch Landschap & Kasteelen.

Mocht je andere faciliteiten nodig hebben om het festival aangenaam en veilig te bezoeken, informeer dan bij de organisatie wat hierin mogelijk is. Je kunt contact met ons opnemen via info@erfgoedgelderland.nl.


Huisregels

We willen graag dat iedereen het festival veilig kan bezoeken, daarom gelden er op het festivalterrein enkele huisregels. Deze zetten we binnenkort voor je op een rij.